Een weekstage

Een weekstage is de ideale gelegenheid om op een korte periode veel progressie te maken. Deze momenten zijn zeer intensief naar trainingsarbeid, maar al enkele weken erna pluk je de vruchten ervan en zal je zowel technisch, tactisch als fysiek sterker zijn en een stuk vaster.

Voor weekstages werken we samen met QLT BV, al onze weekstages zullen bijgevolg doorgaan in de prachtige zaal te Johannes Hartmannlaan 4, 9040 Gent.

De weekstages gaan telkens door van 9u30-16u00. Tijdens de middagpauze is er de mogelijkheid om iets te eten/drinken in de sportcafetaria van QLT BV (niet in de prijs ingebrgepen).

Spelers hebben de mogelijkheid om 1 dag mee te doen (€35/dag) of kunnen zich voor de volledige week inschrijven (€30/dag).

Een omnisportstage

Bij een omnisportstage ligt de focus eerder op het FUN-aspect, niet dat onze andere stages niet leuk zijn, maar een normale weekstage heeft eerder als doel om de spelers technisch en tactisch naar een hoger niveau te tillen terwijl het bij een omnisportstage eerder gaat over het genieten van de tafeltennissport.

Vele tafeltennissers vergeten dat het beoefenen van andere sporten ook hun tafeltennisvaardigheden zullen verbeteren. Dit komt doordat je tijdens andere sporten je coördinatie, kracht, evenwicht, reactie, decision making, ... aan het trainen bent. Deze skills/vaardigheden kan je vervolgens overbrengen naar het tafeltennis om zo een hoger niveau te verkijgen. Daarom zullen we tijdens deze stage ook heel wat andere sporten beoefenen zodat de kinderen nog meer bewegingsrijk worden.

De weekstages gaan telkens door van 9u30-16u00 (incl. 1 uur middagpauze). Momenteel gaat de omnisportstage slechts 3 dagen door (31/07 - 02/08) maar bij voldoende interesse maken we hier een volledige week van (31/07 - 04/08)!

Prijs: €35/dag, vanaf 3 dagen betaal je €30/dag!

Hoe ziet ons programma eruit?

Voormiddag: tafeltennissen (in het QLT)

Namiddag: omnisport (in het Rozebroekenpark (op 10min stappen van QLT) | indien het weer buiten sporten niet toelaat, vormen we het QLT om tot een multisportcentrum)

    Omnisportstage TT Progress 2023

Toekomstige weekstages:

Zomerstage (juli): 03/07 - 07/07

Omnisport-stage: 31/07 - 02/08 (Voormiddag: tafeltennis | Namiddag: andere sport)

Zomerstage (augustus): 21/08 - 25/08

    Affiche Zomerstages TT Progress 2023 + omnisport stage

Wil je graag deelnemen? Schrijf je in via onderstaand formulier: